Kerrotaan, Mitä Tehdä, Meidän Rahaa

Kerrotaan, Mitä Tehdä, Meidän Rahaa

Monet meistä eivät pidä kerrotaan, mitä tehdä. Luonnollisesti on aikoja, jolloin emme ole «»pomo»» ja se on suunnattu niin, mitä meidän täytyy tehdä, ja niitä kertoja on töissä. Ja jotkut suhteet. Jota voimme ymmärtää ja hyväksyä, mutta meidän ei todennäköisesti nauttia on kerrottu, mitä tehdä, pikalaina heti, miten viettää rahaa, tai vielä pahempaa, ottaa joku viettää sen meille. Kun pari tämä negatiivinen asenne on sanellut meidän kovalla työllä ansaitut rahat, ja hallituksen, se saa, miten ne sanovat…ruma. Alamme nähdä kaikkialla, ja alkaa tuntea elämme.

Hallitus voi tilassa ne ovat täytäntöönpanosta jokin uusi sääntö tai ohjeistus auttaa meitä tai meidän «»parhaaksi»», mutta eikö sen pitäisi olla meille tekemään sitä päätöstä, varsinkin kun se tulee oman talouden; henkilökohtainen on avainsana. Jos me valita tuhlata rahaa, niin se on meidän valinta. Jos haluamme säästää rahaa, joka myös on meidän valinta. Myönnetty, jotkut suuntaan ja ohjausta joissakin asioissa on tervetullutta, mutta siellä on hienoinen välillä uusia järjestelmiä, kuten eläkkeiden, joka on hyvä tapa auttaa meitä säästää eläkkeelle, raskas sääntely elimet, jotka voivat olla sammuttamista pääsy luotto joillekin lainanottajille. Kuitenkin, niille lainanottajille, joilla on jatkuva velka, nämä asetuksen muutokset voivat olla hyviä. Jos me pelata «»paholaisen asianajaja»» hetken, sitten mitään näistä asetusta muutoksia, jotka poistaa kaikki vapaus, joka meillä on meidän oma henkilökohtainen talous on rikottu. Koulutus on parempi työkalu on parempi kuin otetaan pois valinnanvapaus. Argumentti on, «»lehmä on jäljellä navetta, liian myöhään sulkea ladon oven nyt»».

Tämä on vain perustella olemassaolonsa ja viranomainen. Ovatko Palkkapäivä Lainat Huono? Kiistanalainen aihe, joka voisi.Mutta tämä ei aio säästää kaikki rahat. Yksi henkilö kiinteä, luotettava kiinteä heidän kotiin, voi maksaa enemmän kuin jos he olivat vesimittari. Kuitenkin, heillä on rajoittamaton käyttö ilman mittaria, mutta jos he eivät käytä paljon vettä, he voivat säästää hieman, ehkä £15 a kuukausi. Suuri perhe, joilla ei ole metriä, ja ovat rajoittamaton käyttö, voi nähdä suuri piikki tai lisätä niiden veden hinnat/bill.

Eikö se ole yksilön päätös tehdä?

Valiokunnan Puheenjohtaja, Neil Parish sanoi: «»kehotamme, jotta kaikki vesi yhtiöiden valta toteuttaa pakolliset mittaus.»» «»Mihin tämä voi johtaa merkittävä lasku kasvaa, mittaus pitäisi olla mukana tehostettua tukea heikossa asemassa olevia asiakkaita.»» Se on kiistanalainen aihe, vaikka joukossa vettä yritykset. Kuitenkin, se on tapa löytää ja pysäyttää vesivuodot. Nämä vuodot maksaa meille «»3 miljardia litraa vettä päivässä»». Mitä muutoksia jotkut kuluttajat lainaa heti tilille voivat nähdä heidän laskut jos vesimittarit ovat pakollisia, Toimitusjohtaja Kuluttajalle Neuvoston Vettä, Tony Smith sanoi, «»Jotkut asiakkaat voivat nähdä suuri nousevat heidän bill, ja se on kriittinen tuki on otettu käyttöön avustamaan taloudellisesti vaarassa huonompi, erityisesti isoja perheitä ja pienituloiset.»» Vettä yritykset tällä hetkellä antaa sinulle kahden vuoden ajan, jos vaihdat vesimittari ja haluat vaihtaa takaisin. Jos olet säästää rahaa, ja se oli halvempaa ilman vesimittari, voit mennä takaisin rajoittamaton käyttö. Mitä jos tämä muuttaa mieltäsi aikana voisi pysyä paikallaan, jos mittarit ovat pakollisia, kuka tietää?